Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elektromos cigi vélemények, tesztek

2020. február 04. 08:45 - wasi

WTF?: Ijoy Limitless RDTA

limitless_rdta_12_58616_1495230688_1280_1280.jpgKövetkező alanyom egy RDTA. Nem túlságosan preferálom az RDTA-kat, mert nem igazán látom értelmüket. Egy RDA kiváló ízeket és gőzöket tud produkálni, de tény, hogy folyatnak és csak zsepi-törlőpapír-nejlon zacskó csomagolással szállíthatóak (zsebbe, táskába dobni csak úgy felejtős) és állandóan csepegtetni kell. Egy RTA nem olyan jó ízes, de cserébe nem folyat, használható a mindennapokban és 2-5 ml-t is bele lehet tölteni, nem kell csepegtetni. Tehát ha úton vagyok rta-t viszek magammal, otthon meg lehet használni rda-t. Az RDTA próbálja a drip és az rta előnyeit összekovácsolni, azaz jó ízt és hatalmas gőzt produkál úgy, hogy nem kell csepegtetni, de sajnos hozza magával a folyatás problémáját is. Tehát csak otthon használható, úgy mint egy rda, akkor meg minek? Ennek ellenére az Ijoy Limitless RDTA mégis egy igazi különlegesség. Ahogy egy tanul kolléga mondta: "kiváló tank, hogy megnézzük, a családunk mennyire tolerálja új hobbinkat."

Kezdjük talán a szokásos méretekkel, ami 25 mm átmérőt és 55 mm magasságot jelent + a drip tip (ami nálam 20 mm), tehát minden dimenzióban nagy és testes, de ez nem zavaró, mert úgy se fogjuk rárakni egy 80 w-os, egy akksis szösszenetre.

20191221_192835.jpg

Nagyon nagy, de formás.

A paláston lévő légrés orbitális mennyiségű levegőt enged szívni. Ha teljesen nyitva van, olyan mintha nem is szívnánk semmit. Zárása elég macerás, a top cap-et ki kell csavarni és még így is nehéz az AFC tekerni - olyannyira, hogy ha nem muszáj, inkább nem is állogatom.

20191221_193655.jpg

Nagy kazántér, óriási levegő.

A deck velocity rendszerű és bőven van hely benne. Külön csavar minden lábnak; nagy méretű lyukak, amin bármilyen drót át fér; illetve akkora hely van benne, hogy vastagabb clapotnokból is 8, de akár 10 tekerés is elfér. Kívánni sem lehet ennél jobbat.

20191221_193752.jpg

Könnyen és gyorsan szerelhető.

Töltése nagyon praktikus: csak lehúzzuk a palástot és egy igen nagy méretű nyílást kapunk, amin egy pillanat alatt belelöttyinthetünk 4 ml folyadékot.

20191221_193745.jpg

Könnyű tölteni, viszont folyik is.

Ezekből már érzékelhető, hogy a tekerésekkel nem kell fukarkodnunk, a lehető legnagyobbakat érdemes bele túrni. Kis tekeréssel nem hogy nem fog működni, de a levegő annyira sok, hogy még az alábbi SS claptonok sem égtek be soha.

20191221_194418.jpg

Ezek a tekerések sem aprók, de még nagyobbak is elférnek benne.

Persze ennek megfelelően kell neki delej is: 80 W alatt nem igen használom, de a 150 W is többször megjelenik a kijelzőn.

Vattázása nagyon praktikus, ugyanis a deck oldala (amin az O gyűrűk vannak) letekerhető, így a hosszúra hagyott vattát simán bele tudjuk vezetni a tartályba, nem kell letömködni a lyukon, mint ahogy én azt elsőre gondoltam.

20191221_195409.jpg

Könnyű vattázni és ha nem kapkodunk, rdta-ként működik is.

A vattázásról még annyit, hogy nem muszáj, hogy teljesen a tartály aljáig érjen a vatta, mert úgy is fel tud szívni annyit amennyit kell, vagy inkább pontosabb ha úgy fogalmazok: ha végig ér a vatta akkor is várni kell két slukk között, vagy lötyögtetni kell a folyadékot, hogy fentebbről szívja.

20191221_195555.jpg

A levegő rés még így is 3x akkora, mint a tekerés.

Használat

Tehát a vattázása könnyű, de nem túl hatékony. Nagyon mélyről kell felszívnia a folyadékot, ezért két slukk között várni kell egy kicsit, mert könnyen beéghet. Mondjuk egy dupla slukkot elbír, többet meg úgy se fogunk egyszerre szívni, mert előbb meg kell találni a szánkat a mindent elfedő ködfelhőben. Ha minden kötél szakad, lehet bele csepegtetni is, mert a drip tip igen széles, de hát akkor minek rdta?

Óriási levegőt lehet belőle szívni, ami tök jó, mert a 150 wattnak kell is a hűtés, de abszolút működik a dolog. Én tulajdonképpen csak ezt használtam ki, hogy minél nagyobb felhőt köpködjek vele. Ízre nem mondanám azt, hogy jó, mert az a brutális mennyiségű folyadék amit elhasznál, sokkal többet kéne, hogy adjon, de inkább csak átlagos az íz.

Hordozni viszont nem lehet. Gyakorlatilag ugyan úgy folyat, mint egy drip tank, tehát az rdta előnye itt meg is dől. Csak otthon használom.

Összességében egy igazi cloud chaser tank. Hatalmas tekeréseket lehet bele rakni, amikkel gigászi gőzöket lehet eregetni. Tényleg akkorákat, hogy nálam ez viszi a prímet eddig. Viszont csak otthon használható, de onnan meg lassan kiutálnak a mindent beterítő sűrű köd miatt. 100 watton már izomból kell tépni, tehát nem egy elmélkedős-pöfékelős tank, de megfelelő felhasználás mellett elég hamar át csönget a szomszéd, hogy valami ég a konyhában... A folyadék fogyasztás ennek megfelelően akkora, amit már nem illik megkérdezni, hogy mennyi.

7/10 pontot adnék rá, mert bár nagyon jó felhőköpködésre, másra alkalmatlan.

20191221_200051.jpg

Pro

  • könnyen felújítható, jól szerelhető
  • bármekkora tekerést lehet bele rakni
  • akkora a levegőzése, amekkorát még nem láttam
  • gigászi gőzöket lehet vele produkálni

Kontra

  • folyat, nem lehet hordani
  • nem kimondottan ízes
  • a folyadéknak idő kell, mire a tekerésig eljut

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenaram.blog.hu/api/trackback/id/tr3015411298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

High voltage 2020.02.10. 11:24:34

Kifejezetten öröm volt olvasni az értékelésed, melynek minden szava a valósàgot tükrözi.

A nevében minden benne van; Hatàrtalan!
Elektromos cigi vélemények, tesztek
süti beállítások módosítása