Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elektromos cigi vélemények, tesztek

2019. december 13. 08:31 - wasi

MTL: Taifun GT2

taifun.jpgKövetkező bejegyzésemben egy méltán híres mtl tankról, a Taifun GT2-ről írok. Ikonikus tank, aminek kimondott rajongó tábora van, de én objektíven próbálom megosztani tapasztalataimat vele kapcsolatban.

Ha választani kellene, inkább dl felhasználónak mondom magam, de ez az az mtl, ami napi használatban van.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. december 09. 10:04 - wasi

Mini dl: Wasp nano

clipboard01_1.jpgSzeretem a kicsi tankokat, mert bár körülményes őket felújítani, korlátozott tekerések jók csak beléjük a kis kazántér miatt és más dolgokban is kompromisszumot követelnek, a mindennapokban nekem mégis sokkal praktikusabbak. Nem lógnak ki a zsebemből, nem akadnak el a táskában, nem buknak orra a polcon, egyszerűen kényelmesebbek. Következő dl tankom, a Wasp Nano rta pont ilyen: nagyon kicsi, keskeny, használható is, de jó pár dologban kompromisszumot követel.

Tovább
Címkék: single rta wasp nano
1 komment
2019. december 02. 08:54 - wasi

Drótok

1.jpgKazánunk lelke a drót, ezért aki rba tankban gondolkozik, jól meg kell hogy ismerkedjen velük.
Sokféle van, sok mindenben különböznek és más és mást tudnak nyújtani. Más kell egy ízes mtl-be, más egy nagygőzös drip-be és megint más egy napi használatos dl-be. Nem könnyű megtalálni a megfelelőt, mert nincs egy arany szabály, hogy melyik jó, vagy melyik rossz. Az egyik jól gőzöl, de nincs íze és leszívja az akksit; a másik finom ízeket csal elő, de nem gőzöl eléggé; a harmadiknak se íze se gőze, de legalább nem meríti az akksit, stb.
Sőt, az a szomorú helyzet, hogy ami az egyik tankban tökéletes, az a másikban lehet hogy élvezhetetlen. Szóval csak próbálkozni, kísérletezni! A lehetőségek száma végtelen.

Tovább
1 komment
2019. november 25. 09:13 - wasi

Akkumulátorok

images.jpgKomoly téma az akkumulátor, mert meghatározza a vaper életét és ennek megfelelően komoly irodalma is van. Ahogy elkezdtem a témába mind jobban elmélyülni, úgy jöttem rá, hogy egyre kevesebbet tudok róla. Nem is akarok hatalmas okfejtésekbe bele menni, inkább csak leírom azokat a tudás morzsákat amiket sikerült összeszednem, hátha ez segít egy magamfajta laikusnak a megfelelő akksi kiválasztásában.

Tovább
Címkék: akku mj1 18650 hg2 vtc5a
1 komment
2019. november 25. 09:08 - wasi

POD: Eleaf iCare Mini

20191120_165918.jpgTök jók a nagy gőzök, finomak az MTL tankok, drip-ekkel is jókat lehet mókázni, de van egy csomó helyzet, amikor egyik sem praktikus, nem kényelmes. Pl.: ha bicajozni megyek, nem szívesen cipelem a két akksis mod-ot csere tankkal, liquides flakonnal, szerelő készlettel. Vagy ha strandolni megyek és a rövidgatyán csak egy zseb van, azt nem akarom tele tömni azzal a 6 kg cigis cuccal, amivel egyébként járok. Ezekre a helyzetekre kerestem megoldást egy pod személyében. A választásom az Eleaf iCare Mini-re esett.

Tovább
Címkék: pod pcc Eleaf icare
1 komment
2019. november 21. 10:31 - wasi

1. mod: Think Vape Thor pro

20191120_170007.jpgAhogy jöttek az újabb és főleg DL tankjaim, a kis Cuboid nem igen bírta a terhelést, vagy legalábbis nem akartam megsütni, ezért kellett egy normális 2 akkumulátoros mod. A méret és súly, valamint az ár továbbra is szempont volt számomra, ezért olyat kerestem, ami lehetőség szerint kicsi, könnyű, de bírja is a terhelést. A kis méret is fejtörést okozott keresgetés közben, de a súly még inkább. A 2 akksis mod-ok bizony nagyok, fémházasak és nehezek, de csak ezek bírják 220 wattig. Aztán találtam egyet, ami ideálisnak tűnt, ez lett a Think Vape Thor pro.

Tovább
1 komment
2019. november 21. 10:31 - wasi

MTL 1: Reload rta

20191120_163506.jpgAlapvetően DL párti vagyok, de sokszor jól esik az MTL is. Pl. reggel 5:30-kor munkába indulás előtt, a kávét kortyolgatva nem lehet drippelni, mert leszakadna a tüdőm, de mondjuk film nézés közben is jól esik egy karamelles mtl-t szivogatni, pöfékelni. Mindemellett egy mtl általában kisebb, halkabb, nem kell erőkifejtés a gőzöléshez és kevesebb folyadékot is fogyaszt. Ezért rendeltem meg a Reload MTL rta-t.

Tovább
Címkék: single rta reload mtl
1 komment
Elektromos cigi vélemények, tesztek